El creuer dels Borja salpa de València

  • El viatge cultural porta 1.200 veïns a l'Alguer, Roma i Barcelona

VilaWeb
Redacció
11.10.2010 - 00:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Anit ha salpat del port de València el Creuer dels Borja, una acció de l’ajuntament de la capital de la Safor per a commemorar el V Centenari de Francesc de Borja i Aragó, que fou elegit papa de Roma. A bord, hi ha 1.200 viatgers, la majoria veïns de Gandia, que visitaran, en una setmana, l’Alguer, Roma i Barcelona. A més, dintre el vaixell es portaran a terme tot d’activitats culturals.

Com ara, exposicions, conferències de Jaume Fàbrega i Josep Piera, un concert a Roma de Carles Santos amb la Banda de Música de Gandia, representacions teatrals i recepcions tant de les autoritats alguereses com del papa, que rebrà la comitiva en l’audiència papal de dimecres. Divendres els expedicionaris arribaran a Barcelona, on inauguraran una exposició al Palau del Lloctinent. Barcelona és l’única de les tres ciutats que visitarà el vaixell que no té previst cap acte amb els expedicionaris.

Era previst que el vaixell salpara del port de la capital de la Safor però el temporal ho va impedir i va haver de salpar finalment des de València. El vaixell arribarà al port de Gandia dissabte a les quatre de la vesprada.

 

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any