Meritxell Gené i Albert Fibla, a la Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans

  • El concert es fa per quart any a Sant Pere de Riudebitlles

VilaWeb
Redacció
04.08.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans es va consolidant mica en mica a Sant Pere de Riudebitlles (l’Alt Penedès), on s’organitza per quart any consecutiu. Si bé en edicions anteriors s’hi han pogut escoltar les cançons de Feliu Ventura, Verdcel, Cesk Freixas o Pau Alabajos, enguany és el torn de la lleidatana Meritxell Gené i el badaloní Albert Fibla. El concert comença a la plaça de l’església a dos quarts d’onze de la nit.La jove Meritxell Gené acaba de treure al mercat el seu primer treball, ‘Inesperadament’, un disc intimista on la cantautora s’atreveix a musicar poetes com Martí i Pol o Joan Fuster. Gené, acordionista del grup Skalivada, és una de les veus d’una nova fornada de cantautors que cada cop sonen amb més força, com podrien ser Cesk Freixas, Pau Alabajos i també Albert Fibla.

Precisament, tots aquests noms són alguns dels impulsors del Col·lectiu Cançó, una plataforma de nous cantautors que treballa per crear un circuit musical que s’adapti millor a les necessitats de la cançó d’autor.

Albert Fibla també acaba de treure del forn un nou disc, ‘El món es mou’, el tercer de la seva carrera musical, que va començar el 2002, després d’anys de dedicar-se al periodisme esportiu. Al nou treball hi col·laboren, entre altres, Gerard Quintana i Túrnez & Sesé.

Enllaços
Bloc de Meritxell Gené a MÉSVilaWeb: El temps farà el camí.
Bloc d’Albert Fibla a MÉSVilaWeb: De tornada d’enlloc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any