I Laporta ho ha tornat a fer
La coherència personal no és un acte heroic. Més aviat és simplement la voluntat de no trencar allò que ens constitueix. Però la veritat és que no abunda
Més de dos-cents paradistes, la majoria artesans, proveeixen els guarniments de Nadal
L’any 2022 van fer la millor coca de Sant Joan clàssica i el 2024, la millor coca de Sant Joan de xocolata
La Granja Dulcinea fa gairebé cent anys que serveix esmorzars i berenars en un espai de conte
La barreteria Obach, del carrer del Call de Barcelona, fa un segle que vesteix caps · Ara és la quarta generació qui ho fa
Hi ha botigues ben singulars, que són veritables tresors. I no per la decoració, ni per la grandària d'espai, sinó per la història
Quatre generacions Roé de joiers, argenters i rellotgers al carrer de Sants
Els botiguers d’establiments emblemàtics de Barcelona confien en la futura llei de patrimoni cultural immaterial per protegir aquesta ànima viva en ciutats i pobles
A quatre anys de fer-ne cent, el Cafè de l’Òpera continua tenint treballadors i públic del Gran Teatre del Liceu com a clients fidels
La centenària pastisseria Montserrat s'ha mantingut fidel a les postres més tradicionals
Entrem a l’obrador que ha guanyat el Panellet d’Or en la Ruta dels Millors Panellets de Catalunya
Cinquanta anys d’esmorzars al xamfrà de Manuel de Falla amb Capità Arenas, a Barcelona
125 anys de comerç de barri al xamfrà d’Aribau amb Rosselló, a Barcelona
La botiga, situada a la rambla de Catalunya, facilita poms, manetes i tota mena de ferramenta per a mobiliari
Dos joves paradistes del mercat de Sant Antoni comparteixen receptes a les xarxes i hi conviden a conèixer els productes que despatxen al negoci familiar
La quarta generació de la família Guinart dóna corda a una nissaga de farmacèutics al servei d’un barri
El reducte urbà de cuina tradicional catalana que manté tota la seva essència, i els seus caragols amb salsa, al carrer dels Escudellers de Barcelona
El forn Sarret pasta i cou com es feia en el temps del modernisme, que roman decorat en aquest comerç de barri familiar
Cinc generacions de tapes i vermut a peu dret en la taverna del Poble Sec
Els cent quaranta anys de la Graneria Sala despatxant gra de llegum, cereals i fruita seca
La reeixida reinvenció asiàtica de la Bodega Chiqui
La gelateria de Barcelona que ven gelats per a gossos
La botiga de Sant Antoni viu el relleu natural del negoci de pare a fill
La botiga de crema catalana per a endur-se després de veure com se'n crema el sucre
Canyes, xarxes i més estris per a practicar un art que és antídot contra l’estrès
De l’estació de França a l’Hospital Clínic, passant pel Moll de Pescadors, fem un tomb pels llocs que ens diuen molt de com és la propietària del Semproniana
Albert Adrià sorprèn "cuinant" postres de gelateria creatives per gaudir-ne tot l’any, de bracet de Torrons Vicens, que ha sabut desestacionalitzar també el típic dolç de Nadal
Entrevista a l’autor del llibre 'De peus a terra. Regenerar el sòl i combatre la crisi climàtica i alimentària' (Tigre de paper), per a despertar consciències i posar cadascú la nostra llavor
La taverna del 1935 on podem seure a gaudir de cultura gastronòmica catalana
Joan Carles Iglesias es veu forçat a tancar la botiga familiar perquè els comptes no surten
L’orxata és la beguda més despatxada en aquest raconet del Poblenou, en una de les belles placetes de la rambla d’aquest barri
Experiències que es recorden amb un somriure han guiat l’actriu en la tria dels seus indrets, a l’Eixample i a Horta
L’emblemàtica cansaladeria Puig de Sant Andreu de Barcelona passa el relleu del negoci a la família Bosch, que forma part del ram del 1863 ençà
La proesa de cinc generacions que han descobert el millor del vi · Actualment, el celler té quatre mil referències de vins i licors
Horta, Sant Andreu i Poblenou fan bategar les emocions de l’actor Ivan Labanda
Massimo Pignata concentra els sabors de productes del camp locals en sorprenents gelats a la seva tercera gelateria, batejada com a DelaCrem Terra
A punt de fer cent anys, al xamfrà València-Muntaner Calçats València continua fent de la tradició el seu millor reclam
Amb Severino Cortés, de l’orxateria la Valenciana, fem un repàs de mig segle servint aquesta beguda autènticament natural
Dos treballadors del negoci agafen el relleu dels actuals propietaris, Josep Conesa i Marta Cortadella, que es jubilen
El IEC inaugura l'Espai Rodoreda i reobre i renova el jardí dedicat a l’escriptora
El rescat de l’ofici que Xavier Bayer i Pep Puig retraten al llibre Pastors i ramats