L’Icab assessora estudiants d’ESO sobre com actuar en cas de ciberassetjament

  • El Col·legi d'Advocats de Barcelona (Icab) ha celebrat aquest divendres una sessió amb estudiants de tercer i quart d'ESO de l'institut Joaquim Rubió i Ors sobre com actuar en cas d'un cas de ciberassetjament, dins del projecte 'Justícia i Joves' en el qual participaran 360 alumnes fins a juny.

VilaWeb
Redacció
24.03.2017 - 19:47

BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS)

El Col·legi d’Advocats de Barcelona (Icab) ha celebrat aquest divendres una sessió amb estudiants de tercer i quart d’ESO de l’institut Joaquim Rubió i Ors sobre com actuar en cas d’un cas de ciberassetjament, dins del projecte ‘Justícia i Joves’ en el qual participaran 360 alumnes fins a juny.

L’assessorament sobre aquesta matèria es fa a través d’una activitat pràctica i participativa focalitzada en un exemple, una situació fictícia a través de la projecció d’un curt –l’assetjament d’una adolescent a la seva germanastra– a partir de la qual s’origina un debat, ha informat aquest divendres l’Icab en un comunicat.

Al debat, conduït per l’advocat Lluís Batlló, s’ha fet reflexionar sobre què s’entén per ciberassetjament, com es pot denunciar i quines conseqüències jurídiques pot tenir aquest comportament.

La vicedegana de l’Icab, Rosa Barberá, ha explicat als alumnes la tasca que realitza l’advocacia com a defensor dels drets de la ciutadania i els drets humans en general, i com el dret està immers en moltes accions quotidianes.

La sessió ‘Justícia i Joves’ també permet als estudiants conèixer la seu de l’Icab i realitzarà fins al mes de juny nou sessions –sent la primera el passat 27 de gener amb l’escola L’Horitzó–.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any