Peus de porc gratinats, amb salsa de tomàquet.

Ingredients:
4 peus de porc cuits (s’han de bullir una hora i mitja amb aigua, sal, una ceba i llorer)
2 alls
julivert
50 g ametlles o avellanes
1 copeta de vi ranci o dolç
40 g de mantega
oli
pa ratllat
sal
pebre negre
salsa de tomàquet

Elaboració:
Agafem una plata d’anar al forn, li posem una mica d’oli i els peus de porc partits per la meitat i col·locats amb la pell a sota.

Fem una picada amb els alls, el julivert, les ametlles o avellanes i la mantega pomada, la sal i el pebre. Amb aquesta pasta untem els peus de porc. Per sobre hi tirem la copa de vi i després el pa ratllat.

Posem els peus de porc al forn, a 200° uns vint minuts. Quan estan gratinats, ja es poden treure.

A l’hora de servir, col·loquem al fons del plat una mica de salsa de tomàquet i a sobre els peus de porc gratinats.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]