(10/01) L’ala-pívot americà Trelonnie Owens ja és nou jugador del CBCalp.

VilaWeb
Redacció
09.01.2002 - 21:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Selecció estatal Sub 21, amb la presència de Dani López, podria disputar partits en la ciutat del Penyal

Trelonnie Owens, un ala pívot de nacionalitat americana, de 30 anys i amb 2 metres d’alçaria s’ha convertit en jugador del CB Aigües de Calp. Owens ve a cobrir l’absència deixada per Sebastian Singletary que, es va anar a EUA a passar uns dies de vacacions i, encara, no ha tornat al club, segons pareix per motius familiars. L’equip que entrena José Ángel Samaniego s’ha posat ràpidament en moviment per a incorporar a un jugador de les mateixes característiques.

El nou jugador arriba hui a Calp i es tramitarà el reconeixement mèdic, presentar la fitxa en la federació perquè puga jugar el divendres contra el Porriño.

Trelonnie Owens naix el 25 d’octubre del 71. Ha jugat en els clubs; Hebraica Macabi, en 1995; Peñarol de Mar del Plata (Argentina), en el 96; Welcom, del 97 al 2000. Ha aconseguit els següents títols internacionals; Campió Federal en 1995, amb Hebraica Macabi; Campió d’Uruguai, amb el Welcom, durant els anys 97, 98 i 99. Ha sigut considerat millor jugador estranger de la lliga uruguaiana en els anys 95, 96, 97 i 99. En 1998, jugant en el Welcom, es proclama vice campió sud-americà de clubs en Tarija (Bolívia). Es nacionalitza l’any 2000 i passa a ser jugador nacional.

Una delegació calpina va dialogar amb Lolo Sainz per a tractar que la selecció absoluta disputara un encontre a Calp. Davant de la impossibilitat d’esta petició, Sainz va apuntar la possibilitat que la selecció sub 21 es desplace a Calp a jugar algun partit i que podria comptar amb la presència del base calpí Dani López, jugador que apunta gran joc i millor futur.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any