Lax’n’Busto farà un concert per celebrar els 75 anys de l’escola Sagrats Cors de Torelló

  • El pati de l’escola serà l’escenari d’un dels concerts de la gira “Essencials”

VilaWeb
Redacció
12.04.2015 - 17:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dissabte 18 d’abril a les 6 de la tarda al pati de l’escola Sagrats Cors de Torelló tindrà lloc el concert dels 75 anys de l’escola. En aquest cas el grup escollit és la banda del Vendrell “Lax’n’Busto” que aquest 2015 presenta una nova gira:“Essencials”. El concert estarà format per diferents cançons del seu repertori, així s’hi podran escoltar clàssics com “Miami Beach”, “Tornarem”, “La meva terra és el mar” o “Llença’t”, entre d’altres.

La banda, formada per Salva Racero a la veu, Jaume Piñol a la bateria i als cors, Jesús Rovira al baix i cors, PemiRovirosa a la guitarra i cors i Cristian G. Montenegro a la guitarra són els actuals components del grup format el 1996. Durant aquests 19 anys han enregistrat 17 cd i aquest últim, el que presentaran a l’escola Sagrats Cors, l’anomenen Essencials i Rareses, és un disc doble on el primer recull les cançons que el grup considera essencials i que ara estan enregistrades amb la veu d’en Salva. El segon cd “Rareses” és un disc on hi ha cançons inèdites, versions en diferents idiomes, versions simfòniques… Serà una bona ocasió per tornar a gaudir de les cançons de sempre dels Lax’n’Busto.

Les entrades es podran comprar anticipadament al preu de 7 euros a la mateixa escola i a diversos comerços del poble: “Les Herbes”, “Fotografia Basco”, “Batec roba interior”, “Perruqueria Alexandre” i “La Trepa” i també el mateix dia una hora abans del concert al preu de 10 euros. Els menors de 8 anys l’import de l’entrada és de 3 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any