La Federació de basquet refusa l’ascens de l’equip de Perpinyà!!!

  • El passat dijous, la federació francesa de basquet femení va decidir refusar l'ascens del club perpinyanès a la lliga 1 ...>>
    Ds. 24 de maig del 2014

VilaWeb
Redacció
24.05.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una decisió presa en el curs de la reunió del bureau federal celebrat el passat dijous. Com a excusa diuen que ‘El club no té, entre altres coses, un centre d’entrenament certificat.’ Una decisió que la federació ha notificat, al mateix temps, i que el club perpinyanés pot apel·lar. Cal recordar que fa un any, aquesta mateixa federació va decidir relegar al club a la lliga femenina 2, per problemes financers. També va castigar al president del club, suspès fins al 15 de juny, per una foto de les jugadores ‘mostrant un dit ‘.

Recordar que Perpinyà Basquet va guanyar diumenge passat la final four de la lliga 2 a l’equip de Calais per 76 a 56, és a dir de 20 punts de diferència. Així doncs tindrem que esperar els esdeveniments, el que si és quasi segur és que el club apel·larà aquesta decisió.

Tot apunta clarament que elements fora dels assumptes esportius estan prioritaris, per aquesta federació, als resultats al terreny, tan clars i evidents que puguin ser. Això és esport i esperit esportiu?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any