La germana de Mark Zuckerberg alerta en un llibre infantil sobre l’addicció a les xarxes socials

  • Randi Zuckerberg va ésser fins el 2011 al capdavant del departament de màrqueting de Facebook

VilaWeb
Redacció
05.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Té de cognom Zuckerberg i ha treballat a Facebook, però no es diu Mark de nom, sinó Randi. És la germana del fundador de la principal xarxa social mundial i, de fet, fins el 2011 en va ésser la directora del departament de màrqueting. Mare d’una criatura de dos anys, avui publica el seu primer llibre infantil i il·lustrat, ‘Dot‘, en què explica als infants i els seus pares l’impacte positiu i negatiu de les xarxes socials i els alerta de possibles addiccions.

Dot‘, il·lustrat per Joe Berger, no és un llibre en contra de Facebook o Twitter, sinó que vol ensenyar a les noves generacions a trobar un equilibri entre els mons ‘offline’ i ‘online’. Tot i que ja fa alguns dies que es pot trobar en versió electrònica a través de ciberllibreries com Amazon, el llibre es posa avui a la venda en format paper.

Randi Zuckerberg va deixar Facebook el 2011 arran d’una baixa de maternitat i va fundar després el grup Zuckerberg Media, al qual pertany Dot Complicated, una web feta per dones amb articles i novetats sobre la manera d’encarar la tecnologia i quines implicacions té en la nostra vida.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any