Navarro vol que l’ANC pagui per fer la Via Catalana

  • El cap del PSC diu que ha de sufragar la despesa extraordinària en un moment de 'greus dificultats econòmiques i retallades'

VilaWeb
Redacció
01.09.2013 - 15:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha dit que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) hauria de fer-se càrrec de les despeses extraordinàries derivades de la Via Catalana l’Onze de Setembre. En unes declaracions a l’agència Efe, Navarro ha dit: ‘Seria lògic pensar que no siguem tots els contribuents els que hàgim de pagar les despeses extraordinàries d’una activitat que organitza una entitat privada. Això seria lògic, com el F.C.Barcelona, que arriba a acords amb l’ajuntament de la ciutat sobre les despeses de seguretat i transport.’

Navarro vol que l’ANC, com a entitat privada que és, assumeixi la despesa extraordinària en un moment de ‘greus dificultats econòmiques i retallades’.

El cap del socialistes catalans diu que no comparteix la reivindicació de la cadena humana, però que la respecta. I ha assegurat que no hi participarà, sinó que serà a tots els actes institucionals de la diada. Navarro demana que sigui una jornada ‘plural i de tots els catalans, pensin el que pensin’.

Navarro també diu que respecta la participació de militants i dirigents del seu partit a la Via Catalana, però els demana ‘coherència’. Diu que pocs dies després de la mobilització independentistes ‘seran defensant el model federal a la Festa de la Rosa’.

Notícia relacionadaEl PSOE vol ara rebaixar la tensió per l’arribada de la Cadena Humana a Vinaròs (VilaWeb Castelló de la Plana)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any