Dilluns es presenta oficialment el nou llibre de Vicent Partal

  • Una conversa entre Oriol Junqueras i el director de VilaWeb emmarcarà l'acte, a la seu de la Fundació RBA

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.04.2013 - 00:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dilluns a les vuit del vespre es presentarà a la seu de la Fundació RBA (Avinguda Diagonal 189) el nou llibre de Vicent Partal ‘A un pam de la independència‘. La presentació es farà amb una conversa entre el director de VilaWeb i el president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras. El llibre ja ha estat presentat en diverses ciutats com Mollerussa, Arenys de Mar o València però l’acte de dilluns té la consideració de presentació oficial del volum davant la que s’espera que serà una nodrida representació del món polític, cultural i social del país.

La presència a l’acte, que anirà seguit d’un refrigeri i una trobada amb l’autor, és per invitació. Cal per tant reservar per avançat la presència, cosa que es pot fer escrivint un correu a suport@mesvilaweb.cat.

‘A un pam de la independència’, el nou llibre de Vicent Partal descriu com s’hi ha arribat i proposa les regles de joc principals del pròxim estat independent. El volum inclou una col·lecció d’alguns dels editorials més importants publicats a VilaWeb els darrers anys.

El llibre el podeu adquirir a la Botiga de VilaWeb i en les llibreries d’arreu del país.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any