Miquel Barceló, protagonista de la campanya del GOB ‘Mallorca Blackout’

  • L'organització ambiental denuncia a Berlín la política d'agressions territorials del govern Bauzá

VilaWeb
Redacció
05.03.2013 - 15:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Grup d’Ornitologia Balear (GOB) ha decidit aprofitar el ressò de la ITB de Berlín, la fira turística més important, per emprendre una campanya internacional de denúncia ‘contra la política d’agressions territorials del govern Bauzà’. Ho fa a través d’una web, Mallorca Blackout, en anglès i alemany, i té com a principal reclam l’artista Miquel Barceló, que ha col·laborat a través d’un vídeo on apareix difuminant Mallorca amb un spray fins que l’illa queda completament negra. La música de l’spot és de Pep Toni Ferrer, d’Oliva Trencada.

Representants del GOB, a més, compareixen avui davant de la premsa alemanya per presentar la campanya a Berlín i explicar ‘a diferents actors de l’àmbit turístic la realitat de la crisi ecològica i econòmica a Mallorca’.

El GOB vol recórrer, així, a la consciència ambiental dels turistes, la qual, segons que ha explicat el seu portaveu, Toni Muñoz, ‘està molt per damunt de la del govern’. Muñoz ha lamentat que des que el PP va tornar al govern balear, ‘hi ha la sensació que a Mallorca tot és a la venda’ a través de projectes urbanístics que faciliten la desprotecció del paisatge, ‘el principal recurs econòmic i turístic’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any