Cospedal, el novembre: ‘Oi que hauria hagut de dimitir?’

  • Els 22 milions a Suïssa de Bárcenas esclaten al PP després d'haver fet sang amb les informacions d'El Mundo contra Mas

VilaWeb
Redacció
17.01.2013 - 09:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Vosaltres us imagineu que se sabés que un president o presidenta del PP, algun familiar o els seus predecessors del mateix partit tenen diners fora, que els han evadit, que s’han quedat diners que no eren d’ells i que es parlés de comptes corrents a Suïssa?’, va dir el mes de novembre la secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal en una acte del PP. Es referia a les informacions que publicava El Mundo contra Artur Mas i la família Pujol. ‘Oi que jo hauria hagut de dimitir?’, va afegir. Doncs ara s’ha demostrat que l’ex-senador i ex-tresorer del PP Luis Bárcenas va tenir 22 milions d’euros en un compte a Suïssa.

Bárcenas va haver de deixar el càrrec de tresorer, que el vinculava molt directament amb la direcció del partit i amb Cospedal, l’estiu del 2009, poc després de ser encausat pel cas Gürtel. Per aquest cas de corrupció, Bárcenas és encausat per emblanquiment de diners, suborn i delictes contra la hisenda pública. Fins un any més tard no va deixar la militància del partit ni l’escó de senador. I Mariano Rajoy sempre el va defensar, destacant-ne la lleialtat i la seva gestió.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any