El curt ‘La culpa’ del manresà David Victori, guanya el Your Film Festival de YouTube

  • El resultat del concurs, amb quinze mil films presentats, s'ha anunciat a la Mostra de Venècia

VilaWeb
Redacció
02.09.2012 - 15:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest diumenge a la tarda, en el marc de la Mostra de Cinema de Venècia, un jurat ha atorgat el primer premi del Your Film Festival, organitzat per YouTube, al curt La culpa, del cineasta manresà David Victori. ‘La culpa’ era un dels deu finalistes, d’entre quinze mil curts presentats al concurs. El premi són mig miiió de dòlars per a rodar un nou projecte amb l’ajuda del director Ridley Scott i l’actor Michael Fassbender.

L’actor germano-irlandès, membre del jurat, ha lliurat el premi a Victori i li ha assegurat que ‘La culpa’ ho té tot: ‘Un bon concepte, el del mateix títol, una història molt reeixida i sap on posar la càmera.’ El curt, d’onze minuts, explica una història de ressons filosòfics i fantàstics on un home es veu embolicat en un cercle de venjança arran de l’assassinat de la seva dona.

David Victori explicava en aquesta entrevista fa pocs dies a la revista ‘Núvol’ l’experiència del rodatge de ‘La culpa’, amb un pressupost de 60.000 euros, i la resta de projectes que porta a terme.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any