Maria del Mar Bonet, medalla de la Universitat de València

  • Ho ha donat a conèixer el Consell de govern de la universitat

VilaWeb
Redacció
31.07.2012 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cantant Maria del Mar Bonet rebrà la medalla de la Universitat de València, segons ha decidit el Consell de govern de la universitat, que també destacarà amb el mateix guardó l’economista José Honrubia i la Societat Filharmònica de València. Les medalles es lliuraran durant el curs acadèmic vinent. ‘Durant més de 45 anys, Maria del Mar Bonet ha destacat per la seva tasca de difusió i promoció de la música popular mediterrània i del nostre patrimoni cultural, com per exemple el «Cant de la Sibil·la»’, ha defensat el vicerector de Cultura, Antoni Ariño.

Per la seva banda, José Honrubia López (València, 19541) ha estat l’impulsor de les activitats acadèmiques del departament d’Estructura Econòmica de la Universitat de València, on es va incorporar l’any 1969. Tota la seva vida professional al llarg de quatre dècades ha transcorregut en l’àmbit universitari. Segons el degà de la Facultat d’Economia, Vicent Soler: ‘Les seves aportacions a l’anàlisi de l’economia valenciana són pioneres.’

La Societat Filharmònica de València va ser fundada en febrer de 1912 amb el propòsit de presentar una programació estable de concerts a la ciutat de València, sense precedents en aquell moment. Durant cent anys, la Societat ha estat la plataforma de nous intèrprets valencians, que han desenvolupat brillants carreres internacionals. Un bon exemple és el de José Iturbi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any