Joan Carles de Borbó es disculpa en quatre segons

  • El monarca espanyol ha demanat disculpes pel seu viatge a Botswana en rebre l'alta mèdica: : 'Ho sento molt, m'he equivocat i no tornarà a passar'

VilaWeb
Redacció
18.04.2012 - 13:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El rei Joan Carles de Borbó ha abandonat l’hospital en rebre l’alta mèdica aquest migdia. A la sortida del centre, ha demanat perdó amb aquestes paraules: ‘Ho sento molt, m’he equivocat i no tornarà a passar’; en tan sols quatre segons. La polèmica per l’actuació del rei espanyol en els moments més greus de la crisi econòmica l’ha obligat expressar aquestes disculpes per haver participat en un safari de luxe per caçar elefants a Botswana.

En el moment en què Espanya pateix el moment més greu de la crisi, durant una de les pitjors setmanes de l’any a la borsa i un conflicte diplomàtic obert amb Argentina per YPF, un accident va revelar que Juan Carlos de Borbó era a Botswana caçant elefants. Segons alguns diaris, hi va anar Dilluns de Pasqua, just el dia que el govern de Rajoy aprofitava per anunciar una retallada de 10.000 milions en educació i sanitat. El rei espanyol va tenir una caiguda mentre era amb uns altres caçadors i es va trencar el maluc per tres llocs diferents; el van haver de traslladar en avió a Madrid i el van operar d’urgència.

A la xarxa de seguida es van veure mostres d’indignació, amb l’etiqueta #borbondimision de gent que es queixa que Juan Carlos gaudís d’uns dies de cacera mentre el govern espanyol imposa retallades i recepta austeritat. La indignació també es va escampar per mitjans de comunicació i polítics de tendències diferents.

Us expliquem quant val cacera de Juan Carlos a Botswana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any