El govern de Bauzá anuncia un pressupost marcat per les retallades

  • El president balear diu que seran uns comptes 'durs, però realistes' · L'oposició li recrimina el retard

VilaWeb
Redacció
31.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern balear presidit per José Ramón Bauzá aprova avui el pressupost pel 2012 en una reunió extraordinària de govern. Segons ha anunciat Bauzá, ‘és un pressupost dur però realista’ en el qual les partides destinades a salut i serveis socials incrementaran respecte el pressupost d’enguany, mentre que la d’ensenyament es mantindrà. En canvi, la retallada important es farà en la partida de subvencions, segons informen fonts de l’executiu.

El portaveu del govern, Rafel Bosch, va explicar divendres passat que l’entrada dels comptes al parlament per començar la tramitació es farà dilluns o dimarts de la setmana entrant. Bosch també va voler remarcar que és un pressupost ‘ajustadíssim’.

Un cop aprovat el pressupost 2012 pel govern, serà el vice-president econòmic, Josep Ignasi Aguiló el responsable de fer-ne la presentació pública cap a les onze del matí.

És previst que els grups de l’oposició preguntaran sobre els comptes i en donaran la seva primera impressió dimecres vinent a la sessió ordinària del parlament. Ara per ara tant el PSIB com el PSM-IV-ExM han recriminat al govern de Bauzá el retard en la presentació i tramitació dels comptes; consideren que es deu a motius electoralistes, per no interferir en la campanya electoral dels comicis del 20 de novembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any