La fallada de les BlackBerry s’estén a Sud-amèrica i ja afecta quatre continents

  • Un problema tècnic deixa sense internet milions d'usuaris

VilaWeb
Redacció
11.10.2011 - 19:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els problemes de connexió de BlackBerry s’han estès a Sud-amèrica, segons informa l’agència Reuters, un dia després que comencés l’avaria que també afecta Europa, el Pròxim Orient, l’Àfrica i l’Índia. La companyia propietària d’aquests dispositius, Research in Motion (RIM), diu que està treballant per solucionar el problema però no dóna detalls de les causes que han portat a aquesta situació.

Per la seva banda, les operadores diuen que no són responsables de l’avaria perquè afecta els servidors centrals de RIM. Alguns analistes diuen que aquesta incidència arriba en un mal moment perquè en els últims mesos la companyia ha perdut quota de mercat del correu electrònic corporatiu.

La companyia ha admès aquesta tarda aquesta nova avaria: ‘Algunes àrees pateixen retards en l’enviament de missatges i tenen problemes de navegació’, ha piulat a Twitter. Ha afegit que treballava per a restablir la normalitat en el servei.

Ahir servidor va caure al voltant de les onze del matí i no ha estat fins aquesta matinada passada que el servei s’havia anat restablint lentament.

El problema és que els usuaris no poden entrar a la xarxa amb el mòbil ni utilitzar serveis de missatgeria instantània com Blackberry Messenger o Whatsapp.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any