Queda la lliga i la Champions

  • El Barça desaprofita una gran segona part amb moltes ocasions i no aconsegueix superar el Madrid, que en té prou amb un gol de Cristiano per guanyar la copa

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.04.2011 - 21:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça no ha pogut guanyar la copa a l’estadi de Mestalla. Una mala primera part i haver desaprofitat una quantes ocasions de gol en una gran segona part, amb un gol anul·lat a Pedro inclòs, han condicionat el partit i han permès el Reial Madrid de tenir-ne prou amb un gol de Cristiano Ronaldo en una jugada aïllada a la primera part de la pròrroga per guanyar la copa. Però el Barça tindrà l’oportunitat de tornar-li el cop al Madrid, i per partida doble: queda la lliga i la Champions.

Abans del partit ha sonat l’himne espanyol , tal com va passar en la final jugada també a Mestalla entre el Barça i l’Athletic fa dos anys, ha estat xiulat pels afeccionats del Barça; l’escridassada s’ha sentit malgrat l’esforç de la federació espanyol de futbol per impedir-ho, disposany un equip de so de més de cent mil watts.

Durant la primera meitat del partit el Barça ha estat gairebé desaparegut, i no ha aconseguit trenar cap bona jugada ni causar perill en la porteria de Casillas. Les millors ocasions les ha tingudes el Madrid. Però la segona meitat ha estat molt diferent, amb un gran joc de l’equip de Guardiola, que ha tingut claríssimes ocasions de gol i fins i tot a fet un gol, després d’una jugada culimnada per Pedro, però que l’àrbitre ha anul·lat per considerar que hi havia fora de joc. El Madrid ha sobreviscut a l’atac blau-grana i s’han acabat els noranta minuts de partit amb empat a zero.

A la pròrroga s’ha notat molt el cansament de tots dos equips, i el Madrid ha marcat en un contraatac que ha rematat Cristiano Ronaldo. La resta de la pròrroga ha estat marcada per les pèrdues de temps dels jugadors del Madrid.

La pròxima cita: el 27 d’abril, al Bernabeu, l’anada de la semifinal de la Lliga de Campions. I tan sols queden sis jornades per conservar els vuit punts d’avantatge respecte del Madrid i guanyar la tercera lliga consecutiva.

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any