El meteoròleg Ferran Pou, l’escriptor Joan Guillamet, l’arqueòloga Aurora Martín i Transports Padrosa són els Premis Empordà 2005.

VilaWeb
Redacció
18.04.2005 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El metèoròleg Ferran Pou, l’escriptor Joan Guillamet, l’arqueòloga Aurora Martín i l’empresa Transports Padrosa rebran, el proper 5 de maig, els guardons de la dotzena edició dels

Premis Empordà, que atorga el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El premi Pastor es concedeix a la persona o entitat que ha destacat per potenciar algun aspecte econòmico-social de la comarca, i s’atorgarà a l’empresa Transports Padrosa, fundada l’any 1923. El premi Sirena es dóna a aquella persona o entitat que ha destacat pel foment de la projecció exterior de la comarca. En aquesta ocasió s’ha premiat l’arqueòloga Aurora Martín, per més de trenta anys d’excavacions arqueològiques a les comarques gironines.

El premi Indiketa té com a finalitat aquella persona o entitat que ha destacat per la divulgació i manteniment de les tradicions. El premiat ha estat l’escriptor Joan Guillamet. I finalment, el premi Tramuntana es concedeix a la persona o entitat que ha sobresortit en la conservació del medi natural. Enguany, el premi ha recaigut en el meteoròleg i observador Ferran Pou.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any