Universitats i Recerca

El govern català ha aprovat avui els nomenaments de M. Victòria Girona com a nova directora general d’Universitats, en substitució de Josep Pallarès, que assumeix la Direcció General de Planificació en l’Àmbit d’Universitats i Recerca que, entre d’altres responsabilitats, tindrà la coordinació del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement.

Girona és llicenciada i doctora en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) i catedràtica de Química-Física, ha estat degana de la Facultat de Farmàcia i avaluadora de la primera i segona edició del Pla Nacional d’Avaluació de la Qualitat de les Universitats Espanyoles.

Pallarès, llicenciat en Ciències Físiques per la UB i doctorat per la Politècnica de Catalunya (UPC), ha estat director general d’Universitats des del febrer del 2016 i anteriorment havia exercit diferents càrrecs a la Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb