Puigdemont

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que denunciarà que a Coripe, un poble a la vora de Sevilla, han cremat un ninot del president Carles Puigdemont i li han disparat trets. El vídeo dels fets ha provocat indignació a les xarxes.

Puigdemont denuncia la connivència del PSOE amb l’afusellament del ninot que el representava

Els veïns del municipi, governat pel PSOE, han passejat un ninot amb la cara de Puigdemont, una estelada i un llaç groc, l’han penjat en una paret, li han calat foc i l’han afusellat amb unes escopetes carregades per la policia local.

El batlle, el socialista Antonio Pérez, va disculpar-se l’any passat perquè va haver-hi molta polèmica quan van cremar un ninot que representava Ana Julia Quezada, l’assassina confessa de Gabriel Cruz, un nen de vuit anys. Pérez va excusar-se dient que es pensava que en cremarien un de Puigdemont i va defensar la tradició de cremar un Judes el diumenge de Resurrecció. Les famílies dels nens de segon de l’ESO trien un personatge que ha fet una mala acció i destinen els diners a pagar-se el viatge de final de curs.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.