El Tindercat anuncia la ronda d’estiu amb parada als principals festivals del país

  • Després d'haver-se estrenat al Canet Rock, participaran a l'Acampada Jove i al Share Festival

VilaWeb
Redacció
11.07.2022 - 16:26
Actualització: 11.07.2022 - 16:28

Poc més d’un any després de la seva creació, el Tindercat ha evolucionat i ha incorporat a les emissions de Twitter, l’oportunitat que els seguidors es coneguin cara a cara. Avui han anunciat la ronda que faran durant l’estiu amb festes de l’amor als principals festivals del país.

El projecte, impulsat per Gerard Querol, Carla Junyent i Ramon Pera, va arrencar a Sant Cugat del Vallès amb més d’un miler d’assistents. També van visitar la festa major de Sant Boi del Llobregat i a l’aniversari del Parc Central d’Igualada (l’Anoia). El primer festival en què van tenir un espai va ser el Canet Rock, i durant aquest mes també ho faran a l’Acampada Jove –el 15 de juliol– i al Share Festival –el 17 de juliol.

També hi haurà trobades al mes d’agost, però encara no n’han desvetllat les ubicacions. Això sí, han avançat que serà una bona oportunitat pels joves que no viuen a Barcelona, atès que seran lluny de l’àrea metropolitana.

Per mitjà de Twitter Spaces, TinderCat és una mena de trucada de veu pública on tothom pot entrar com a oient, però el privilegi de parlar solament el tenen tretze persones. Alguns dels usuaris en parlen com una ràdio 2.0, en directe i temàtica, que ha esdevingut una alternativa al model tradicional. L’espai serveix per lligar, però també per a fer safareig i confessions. Ara ja es pot parlar d’un fenomen i l’increment de les trobades presencials l’ha consolidat com un espai de trobada i socialització per joves en català.

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb

A les festes de l’amor de Tindercat s’hi reprodueixen dinàmiques semblants a les de Twitter Spaces: persones que no es coneixen de res tenen una cita a cegues. A cada cita, la persona protagonista s’introdueix a la fàbrica de l’amor, una estructura que no permet de veure a les persones que pugen a l’escenari. A través de preguntes, jocs i la interacció amb el públic, la persona protagonista haurà de triar amb qui vol tenir una cita. Després dels jocs i les cites, les trobades s’acomiadesn amb una actuació de la Tinderband, un grup musical que ofereix un concert de versions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any