27.01.2017 - 13:48
BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)
Grup Sagardi continua amb la seva estratègia d’internacionalització i ha obert Sagardi Cocineros Vascos México al barri de Polanco de Ciutat de Mèxic, un local de tres plantes i 1.000 metres quadrats amb capacitat per a 150 comensals que portarà al país llatinoamericà la cuina basca de la mà del xef Iñaki López de Viñaspre.
Aquesta nova obertura, que suposa el local més gran de l’ensenya, arriba després que el setembre el grup obrís a Londres Sagardi Basque Country Xefs en el marc del seu objectiu de portar la cultura gastronòmica basca a nous mercats competitius del món, ha informat Sagardi en un comunicat aquest divendres.
La carta gastronòmica del nou establiment tindrà peces de carn vermella, el ‘xuletón’ de Sagardi, peixos salvatges, verdures de l’horta lliures de transgènics i una selecció de vins del País Basc.
Amb aquest local, Grup Sagardi ja té 31 establiments (29 restaurants, una carnisseria amb espai degustació i dos hotels i una línia de càtering) a nivell nacional i internacional.
A Espanya té restaurants a Barcelona, València, Sevilla i Madrid, i a l’àmbit internacional, Ciutat de Mèxic se suma als seus altres restaurants ubicats a Londres (Regne Unit), Buenos Aires (Argentina) i Porto (Portugal).