Carles Puigdemont continua amb l’agenda prevista a Copenhaguen. Després de participar al debat sobre la situació catalana a la universitat de la capital danesa, i de saber-se que el Tribunal Suprem espanyol ha desestimat reactivar l’euroordre de detenció contra ell, Puigdemont ha pogut seguir amb els seus plans sense massa entrebancs. Així, segons ha pogut confirmar l’ACN, aquest vespre, el president cessat assistirà a un sopar de caràcter privat però al que podrien assistir alguns polítics –en actiu i retirats- de Dinamarca.

El dimarts, a més, Puigdemont acudirà al parlament danès a trobar-se amb diferents diputats membres del grup d’estudi sobre Catalunya que té en marxa la cambra de Dinamarca, i amb els que es va reunir ja a finals d’agost quan va visitar Copenhaguen per inaugurar la seu de la Delegació de la Generalitat als països escandinaus.

Tot i que no hi ha confirmació sobre si acudiran o no diputats de tots els grups parlamentaris, la trobada s’hi celebrarà igualment i està prevista cap a les 11.30 del matí. En sortir, Puigdemont podria aprofitar la presència de mitjans per fer la declaració davant la premsa que ha anunciat a la conferència de la universitat on ha promès parlar del seu futur i de si torna a Catalunya.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]