L’ex-president de la Generalitat Artur Mas va anar a Perpinyà ahir al vespre, convidat per Unitat Catalana. S’hi va reunir amb polítics, senadors, batlles i representants de la societat civil a la Casa de la Generalitat a Perpinyà, amb qui va debatre sobre la situació política actual i va agrair el suport que diverses institucions nord-catalanes, com el Departament dels Pirineus Orientals, han donat al procés, demanant la llibertat dels presos polítics.

Més tard va pronunciar una conferència amb el títol ‘Catalunya, i ara què?” a la Sala de les Llibertats, davant unes 150 persones i moderada per tres periodistes. Mas va pronosticar que Europa s’acabaria adonant que el moviment democràtic català no es pot aturar, va celebrar que el govern del PP hagi passat a l’oposició i va tornar a agrair als assistents ‘el suport que arriba de Catalunya Nord, perquè es fa en condicions adverses’.

D’ençà de l’empresonament dels dirigents independentistes catalans, la societat nord-catalana, ajuntaments i el mateix deparament han fet diversos pronunciaments per l’alliberament dels presos polítics i contra la repressió.

Vull la teva col·laboració

Tenim un compromís amb tu. Entenem el periodisme com un combat diari. I necessitem del teu suport.

Per a tu fer-te subscriptor és un esforç petit, però per a nosaltres el teu suport ho és tot.

Ajuda VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb