Remodelació al govern de Toni Martí. Gilbert Saboya, fins ara ministre d’Afers Estrangers, ha passat a dirigir la cartera d’Economia, Competitivitat i Innovació. Aquest nou ministeri, segons el govern, ha de servir per a potenciar el país en termes de competitivitat, amb el desafiament de la reforma de l’obertura econòmica i el creixement econòmic dels estats veïns, que ‘genera noves oportunitats perquè puguin venir noves empreses’.

Saboya, que ja fa un temps que va anunciar que deixaria el ministeri d’Afers Estrangers per decisió personal, ha dit que la màxima prioritat era de culminar la negociació per a l’acord d’associació amb la Unió Europea.

Maria Ubach agafa el relleu de Saboya a Afers Estrangers. En el seu discurs, Ubach també ha fet èmfasi en la necessitat d’enfortir les converses amb la Unió Europea.

Avui també ha jurat el càrrec el nou ambaixador d’Andorra i representant permanent al Consell d’Europa. D’aquesta manera, Esther Rabassa passa a ser la nova ambaixadora davant la Unió Europea.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]