Mentre la policia continua la cerca de l’autor de l’atemptat de la Rambla de Barcelona, s’ha activat un ampli dispositiu per a controlar les sortides de la ciutat. Hi ha retencions importants a totes les rondes, al nus de la Trinitat i a vies de sortida com ara la Diagonal i la Meridiana. Per això des d’Emergències es recomana no fer desplaçaments si no és estrictament necessari.  Podeu consultar la informació del trànsit a l’instant en aquesta web.

Malgrat tot, molta gent s’ha quedat atrapada llargues hores a diverses vies de sortida de la ciutat de Barcelona. Les xarxes s’ha omplert de piulets i històries de gent que han arribat a fer fins a sis hores de cua.

Fins i tot hi ha veïns que ha baixat de casa seva per repartir aigua i aliments aquells que feia hores que estaven fent cua per intentar sortir de la ciutat. Mostres de solidaritat que s’han vist en diversos punts de la ciutat.

Hi ha qui no ha entés les cues, però altres s’ho han agafat amb resignació i fins i tot han agraït la feina que han fet els Mossos al llarg de la tarda per intentar trobar a l’autor del atemptat que continua sense ser detingut. Per tal de trobar-lo hi ha activada aquest operació gavia i s’estan fent control a tots els cotxes que surten de la ciutat.

D’una altra banda, també ha resultat afectat el servei de metro, amb incidències pràcticament a totes les línies. Són resumides en aquesta nota de TMB:

A Renfe, el servei de rodalia ha afectat la R-1, R-3 i R-4. I ha quedat tancada l’estació de la plaça Catalunya:

A FGC les línies funcionen amb normalitat però acaben el servei a Provença.

 

Més informació:

Totes les instruccions dels Mossos d’Esquadra arran de l’atropellament en massa a la Rambla

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]