Demà és vaga feminista. En parlem en aquesta edició especial de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb la catedràtica d’estudis de gènere Marta Segarra, que ha parlat amb Anna Zaera.

En aquest número també hi trobareu els Mails Oberts de Bel Zaballa i Núria Cadenes. També el diccionari feminista i els refranyer contra les dones. A més, podreu llegir-hi un reportatge sobre urbanisme feminista i què va portar a fer la vaga feminista d’Islàndia.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]