La Guàrdia Civil ha entrat cap a les 10.30 a la seu de l’Autoritat Catalana de la Competència i a Infraestructures.cat. Fonts d’Infraestrucrures.cat i de l’ACCO han explicat que els agents havien fet un requeriment d’informació sobre un expedient que no té a veure directament amb aquest organisme.

Els agents actuen per ordre del jutge de l’Audiència espanyola José de la Mata en el marc del cas 3%. Segons fonts policíaques que cita l’agència ACN, la Guàrdia Civil ha fet escorcolls i citacions en empreses situades a Barcelona, Lleida, Bizkaia i Sevilla. En concret hi ha quinze persones investigades per una presumpta trama d’adjudicació irregular de contractes públics

Hi ha usuaris a les xarxes que han difós fotografies dels vehicles de la Guàrdia Civil just davant de la Sindicatura de Comptes, el mateix edifici on hi ha l’Autoritat Catalana de la Competència:

 

Missatge de Vicent Partal

És molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a arribar a un punt de tranquil·litat empresarial que ens permeta de sentir-nos definitivament forts i que allunye qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot. Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439.

Vicent Partal
Director de VilaWeb