La CUP ha anunciat en un comunicat que la seva regidora i cap de llista a les últimes eleccions municipals a Barcelona, María José Lecha, renunciarà aquest mes a l’acta de regidora a l’ajuntament. Segons que explica el partit, Lecha es reincorporarà a la seva feina a l’Hospital de Sant Pau fins a la seva jubilació i continuarà fent feina com a activista.

‘A causa de l’inici de la seva jubilació parcial relacionat amb la seva feina i per tant a la complementació amb una persona rellevista a l’Hospital de Sant Pau, no li serà possible seguir duent a terme les tasques com a regidora al consistori’, diu el comunicat. La CUP també li agraeix el compromís i dedicació durant els tres anys en què ha exercit de regidora.

Tanmateix, el partit no anuncia el nom de la persona que substituirà Lecha a l’ajuntament. ‘Aquesta substitució es farà d’acord amb els canals interns de la CUP Capgirem Barcelona i seguint els tempos propis de l’organització’, ha explicat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]