La presidenta Carme Forcadell ha sortit per primera volta de la presó del Mas d’Enric en aplicació de l’article 100.2. La junta de tractament del centre va acordar la setmana passada que pogués sortir tres dies entre setmana per fer voluntariat. Forcadell ha sortit de la presó en un cotxe conduït pel seu marit. Ara podrà ser fora del Mas d’Enric nou hores el dia, incloent-hi el temps de desplaçament.

Poc després de sortir, Forcadell ha fet un piulet amb una imatge d’ella a l’entrada de Mas d’Enric i el missatge ‘persistim’.

Jordi Cuixart ja va començar a fer ús d’aquest article la setmana passada. Altres presos també el podran utilitzar després que les juntes de les seves presons ho hagin autoritzat, com Jordi Sànchez, Joaquim Forn i Dolors Bassa.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb