Ferran Adrià: “En cinc anys els nens sabran més de cuina que els adults”

  • El xef Ferran Adriá ha assegurat que la cuina no és una moda passatgera i que "en cinc anys els nens sabran més de cuina que els adults". "Arribaràs a casa i un d'11 anys voldrà fer el sopar", assegura. Adrià cuina aquest dilluns amb deu famílies asturianes al centre Niemeyer per promocionar una aplicació mòbil de Telefónica, 'El teu conte a la cuina', que promou hàbits saludables.

VilaWeb
23.01.2017 - 11:54

AVILÈS, 23 (EUROPA PRESS)

El xef Ferran Adriá ha assegurat que la cuina no és una moda passatgera i que “en cinc anys els nens sabran més de cuina que els adults”. “Arribaràs a casa i un d’11 anys voldrà fer el sopar”, assegura. Adrià cuina aquest dilluns amb deu famílies asturianes al centre Niemeyer per promocionar una aplicació mòbil de Telefónica, ‘El teu conte a la cuina’, que promou hàbits saludables.

“És un projecte per unir les famílies, inclou 25 receptes i coneixement”, ha explicat en la roda de premsa i ha apuntat com és d’important conèixer el menjar i els aliments. “Un estudi diu que dediquem el 45% del nostre temps lliure a cuinar, menjar i fer la compra”.

El xef és un defensor de la innovació en tots els aspectes i assegura que “per innovar cal comprendre i només ho fan els especialistes”. “Si estic a Astúries he de comprendre què és una fava i què és un pitu”, ha dit ha manera d’exemple.

Amb aquesta mentalitat obrirà en un any Bulli 1846, “un lab expositiu que un equip experimentarà com ser eficient innovant” i que estarà enfocat a petites i mitjanes empreses. Ha apuntat que tindran cabuda nombroses disciplines: menjar, beguda, disseny… “Puc treballar amb un enginyer agrònom per fer un tomàquet, però no per fer un plat de tomàquets”, ha explicat.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor