escridassada borrell terrassa

El ministre d’Exteriors del govern espanyol, Josep Borrell, va ser escridassat anit a Terrassa (Vallès Occidental). Hi va anar a presentar Alfredo Vega com a candidat a revalidar-ne la batllia al Teatre Principal. Prop de dues-centes persones es van concentrar a primera hora de la tarda a l’exterior del teatre per a refusar-ne la presència.

Els manifestants van proferir càntics a favor de la independència i van dir-li ‘feixista’ i ‘ministre del 155’. Va arribar una hora i mitja més tard que no era previst en un vehicle custodiat per la policia. En lloc d’aturar-se a la porta de l’edifici, va accedir a l’interior de l’aparcament, motiu pel qual no hi va haver una trobada cara a cara entre Borrell i els manifestants.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.