20.02.2017 - 11:11
BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)
Els empresaris de la restauració i l’oci nocturn han informat aquest dilluns que confien a aprofitar el cap de setmana llarg de Carnestoltes, entre el 23 i 28 de febrer, per recuperar-se de la baixa facturació que han obtingut durant gener i febrer, per “fer calaix” amb el qual afrontar els propers mesos abans de Semana Santa.
Segons ha explicat la Federació Catalana d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) en un comunicat, durant el Carnestoltes hi ha molts sopars de grups i més gent de festa que en un cap de setmana normal, i també hi haurà una ampliació horària, que suposarà un increment de la facturació entre un 20 i un 30% depenent de la zona, auguren.
Els bars, restaurants, bars musicals i sales de concerts, entre uns altres, podran allargar l’horari 30 minuts més del normal, i les discoteques i les sales de festa podran fer una ampliació de 45 minuts.