Mitjans d’arreu del món també segueixen de prop totes les novetats sobre l’atropellament que ha tingut lloc a La Rambla al voltant de les cinc de la tarda. Totes les capçaleres confirmen que, segons fonts de la policia, es tracta d’un atemptat terrorista. Actualment es parla de 13 morts i 50 ferits, però no totes ho confirmen. La gran majoria en fan un seguiment actualitzat al minut a través de les seves pàgines web i de Twitter.

Le Monde: Attentat à Barcelone, en direct: l’Etat islamique revendique l’attaque qui a fait au moins 13 morts et 80 blessés  (Estat Islàmic reivindica l’atac que ha fet almenys 13 morts i 80 ferits)

The Guardian: Barcelona attach: multiple deaths reported after van hits Las Ramblas crowds (L’atac de Barcelona: múltiples morts després que una furgoneta atropellés una multitud a Les Rambles)

Independent: Barcelona terror atatch: Police confirm deaths after van hits crowd in busy Las Ramblas area (Atac terrorista de Barcelona: la policia confirma morts després que una furgoneta atropelli una multitud a la concorreguda àrea de Les Rambles)

The Telegraph: Barcelona terror attack: van crashes into crowd at La Rambla, killing ‘at least 13 (Atac terrorista a Barcelona: una furgoneta atropella una multitud a Les Rambles, atropellant almenys a 13 persones)

AlJazeera: “Van crashes into dozens of people in Barcelona” (Una furgoneta atropella una dotzena de persones a Barcelona)

BBC: Van Hits crowds in Barcelona (Una furgoneta atropella una multitud a Barcelona). També n’ha fet diverses peces informatives, com aquesta, amb testimonis:

The New York Times: Van Hits Pedestrians in barcelona, Killing at Least 12 in Terror Attack (Una furgoneta atropella vianants a Barcelona, matant-ne almenys dotze en un atac terrorista

– La CNN ha elaborat aquesta notícia sobre l’atemptat:

El País: Al menos 13 muertos en el atentado terrorista de Barcelona (No pas menys de 13 morts en l’atemptat terrorista de Barcelona)

El Mundo: “Atentado en Barcelona: al menos 13 muertos y 50 heridos en un atropello masivo en Las Ramblas (Atemptat a Barcelona: No pas menys de 13 morts i 50 ferits en un atropellament multitudinari a la Rambla)

Clarín: Atentado en Barcelona: una camioneta atropella a una multitud y deja al menos 13 muertos y 100 heridos (Atemptat a Barcelona: Una furgoneta atropella una multitud i deixa almenys 13 morts i 100 ferits)

Podeu seguir tota l’actualitat des de Vilaweb aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]