‘Quan vaig entrar a la conselleria vaig trobar-me que hi havia vuit-cents milions d’euros de contractes amb entitats socials del tercer sector –d’atenció de persones amb discapacitat, d’infants o gent gran– que estaven paralitzats’, ha explicat avui el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homranial ‘El matí de Catalunya Ràdio’. La causa: l’aplicació del 155.

Així, el conseller assegura que l’aplicació de l’article per part de l’estat espanyol encara té conseqüències en les entitats del tercer sector, ja que ha provocat que els pagaments a aquestes es fessin entre vint a cent vint dies de retard. ‘Això ha generat tensió a la tresoreria de les entitats, que ho han notat. I els qui ho pateixen són les persones que reben aquests serveis’, ha dit el Homrani.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb