El sisè Cor Jove Nacional de Catalunya (CJNC) prepara les maletes per participar dins la 20a edició de l’Europa Cantat, el festival més important en l’àmbit europeu de cant coral, que enguany se celebra del 27 de juliol 5 d’agost a Tallin, Estònia.

Al llarg d’aquests cinc anys la iniciativa del Moviment Coral Català i Corals Joves de Catalunya, que compta amb la complicitat de l’Associació Catalana de Professors de Cant i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, cada any s’ha renovat una formació de joves d’entre 18 i 28 anys que sempre han estat representants del bo i millor de l’extensa xarxa coral de Catalunya, que consta amb més de 1.000 cors i més de 30.000 cantaires.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu, fent clic aquí.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb