La portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, s’apunta a la llarga llista de polítics amb un currículum sota sospita. Segons que publica Eldiario.es, a la web del consistori Mejías presumeix de tenir un màster en dret concursal de la Universitat de Vic (UVic) i un postgrau en dret de fundacions de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Tanmateix, ambdues titulacions són dos cursos de cinc crèdits i tres, respectivament.

La UVic explica que no imparteix pas cap màster sobre dret concursal, sinó solament un curs suplementari sobre administració concursal. El màster hauria de tenir, pel cap baix, seixanta crèdits i, en canvi, aquest curs que va completar Mejías el 2012 tan sols en tenia cinc. A la pàgina web del parlament, on fou diputada fins el 2015, deia erròniament que aquest curs era un postgrau d’especialització.

Quant al postgrau de la UIC, Eldiario.es explica que només és un seminari de tres crèdits sobre dret de fundacions cursat el desembre del 2009. Segons Mejías, les errades en el seu currículum no són voluntàries i les atribueix a ‘errors’ de l’equip de Ciutadans que va facilitar la seva informació biogràfica a l’Ajuntament de Barcelona.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb