25.01.2017 - 19:25
BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)
El Barcelona Centre de Disseny (BCD) i la plataforma de difusió gastronòmica Plateselector han llançat el curs ‘Design the restaurant experience’ impartit per dissenyadors i experts del sector de la restauració i que té l’objectiu de potenciar l’excel·lència en aquest tipus d’establiments.
Segons han informat BCD i Plateselector aquest dimecres en un comunicat, el curs tindrà lloc entre març i juny d’aquest any i va dirigit a emprenedors que volen muntar el seu propi bar o restaurant o a aquells que volen innovar en el seu negoci actual.
Els alumnes podran adquirir coneixements i tècniques sobre conceptualització de la idea de negoci, ‘branding’, innovació, interiorisme, experiència d’usuari, recursos humans, afany emprenedor, gestió interna i estratègia de comunicació, entre d’altres aspectes.
Podran conèixer l’experiència de professionals consolidats en el sector i desenvolupar el seu propi projecte amb l’ajuda d’un tutor, i els millors projectes optaran a una ronda de finançament amb empreses del sector de la restauració.
Gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, aquest primer curs ofereix un programa de beques dirigit a joves emprenedors que vulguin iniciar el seu projecte i a dones de més de 45 anys que actualment no estiguin treballant o es trobin en procés d’un canvi professional.