Agro.- El Govern vol crear una marca per identificar el conill produït a Catalunya

  • La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, s'ha reunit aquest divendres amb representants del sector cunícola per fer front a la crisi de preus, i una de les mesures proposades pel grup de treball és crear una marca paraigua que permeti identificar el conill produït a Catalunya.

27.01.2017 - 15:44

BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, s’ha reunit aquest divendres amb representants del sector cunícola per fer front a la crisi de preus, i una de les mesures proposades pel grup de treball és crear una marca paraigua que permeti identificar el conill produït a Catalunya.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, el nom i la imatge d’aquesta nova ensenya, que també ha d’associar el conill a una carn saludable, gustosa, de proximitat i lligada a la dieta mediterrània, es presentarà oficialment en les pròximes setmanes.

A la reunió, també s’han plantejat altres estratègies, com la recerca de socis que ajudin a difondre els beneficis nutricionals de la carn de conill, formar carnissers i restauradors i elaborar guies professionals per a productors, xarcuters i escoles, entre d’altres.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor