Aeroport de Barcelona

El Consell d’Administració d’Aena ha aprovat l’inici del procés per a la construcció del nou edifici satèl·lit de l’aeroport del Prat i s’ha licitat l’assistència tècnica per a la redacció del projecte i l’assistència tècnica d’arquitectura, que s’estendrà fins que acabin les obres. El projecte també inclourà la reconfiguració de la terminal T1 i la modificació del camp de vols, entre d’altres.

L’assistència tècnica per a la redacció del projecte surt a concurs amb un pressupost de 12 milions d’euros i un termini d’execució de 18 mesos. L’assistència tècnica d’arquitectura, que preveu el període d’execució d’obres, surt a licitació per un import màxim de 648.000 euros i un termini de 48 mesos.

L’assistència tècnica per a la redacció del projecte inclou la redacció dels projectes constructius que serveixin de base per a la licitació de les obres del nou edifici satèl·lit T1S, la reconfiguració de la terminal T1, l’ampliació del túnel de connexió de la T1 amb el nou edifici satèl·lit, l’ampliació dels aparcaments d’aquesta terminal i modificacions en el camp de vols amb la construcció d’una nova plataforma d’estacionament d’aeronaus associada al nou edifici satèl·lit i de nous carrers de rodatge.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb