Ars Animae. Can coral d’alt nivell a l’església de Collbató

VilaWeb
Redacció
08.05.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures



L’Associació d’Amics de l’orgue presenta un nou concert del seu cicle de primavera. Es tracta d’un concert de cant coral a càrrec del cor Ars Animae. Aquest cor es va formar l’any 1988 sota el patrocini del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya però des de l’any 1995 funciona com un cor independent. i ofereix un repertori internacional variat, al voltant de 200 obres, moltes de les quals foren estrenades al nostre país. El repertori en constant renovació i ampliació abraça el principals gèneres (popular, profà i litúrgic) i èpoques (Renaixement, Barroc, Classicisme, segle XX. En els seus programes sovintegen també repertoris poc freqüents com, per exemple, música coral litúrgica russa i romana.


El director, Eugenio Malm, té com a faceta professional més coneguda els 8 anys de direcció de Radio 2 i també la conducció del programa música coral d’aquesta mareixa emissora. Rus de naixement, Malm, es va començar la seva formació musical als 8 anys com a nen cantor a Austria. Més tard, a l’Argentina, va completar la seva formació musical amb les carreres de violí i direcció. Als 20 anys va començar a formar i dirigir grups corals. En l’actualitat compagina la direcció d’Ars Animae amb la seva tasca amb el Coro de la Comunidad de Madrid i la seva feina com a professional de la ràdio difusió.


El concert d’aquest diumenge 9 de maig a les 6 de la tarda a l’església de Sant Corneli de Collbató, és una oportunitat per sentir música eslava, poc programada fora de Barcelona ciutat, i amb un gran nivell interpretatiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any