‘La tertúlia proscrita’

Hèctor Bofill, Màrius Sampere i Perejaume, convidats al cicle Poesia al Cànter

VilaWeb
Redacció
12.03.2004 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Girona i Amics del Museu d’Art han organitzat, per segon any consecutiu, el cicle Poesia al Cànter, coordinat per Roger Costa-Pau. La proposta de 2004 té dos blocs diferenciats, a fi i efecte de separar les activitats adreçades als menuts i les adreçades al públic adult.

Pel que fa al públic infantil, les sessions es faran els dissabtes del mes de març al Centre Cultural La Mercè. La primera, l’actriu Cristina Cervià i l’escriptor Josep Pujol presentaran els jocs verbals de ‘Sisplau, deixa el llum del passadís obert’; la segona, aplegarà Mariona Font i Xavier Ballesteros, que llegiran poemes de Joana Raspall, Salvador Sunyer, Olga Xirinacs i Mikis Theodorakis; i la tercera, Núria Esponellà, amb ‘En i des de la poesia’, proposarà un acostament a la màgia i la sort de la paraula.

Pel que fa a les propostes adreçades als adults, la primera (el 12 de març) posarà cara a cara els poetes Màrius Sampere i Hèctor Bofill, representants de dues generacions de poetes força allunyades en el temps. La segona, la poeta olotina Gemma Arimany parlarà sobre la creació poètica al costat de Marc Masdeu; tots dos representen la nova fornada de la poesia catalana. Finalment, la tercera estarà protagonitzada per Susanna Rafart i Perejaume.

Enllaços
Més notícies: Canal Lletres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any