Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  15.11.2002  18:00

Anna Polítkovskaia explica la guerra de Txetxènia a Barcelona

Avui es commemora a tot el món el dia dels escriptors empresonats

Men?ame
 

Avui, a les 19.30, la periodista russa Anna Polítkovskaia explicarà a la seu barcelonina del Col·legi de Periodistes de Catalunya la seva experiència de la guerra de Txetxènia. Anna Polítkovskaia és una periodista russa, molt coneguda al seu país, que representa pràcticament l'única veu crítica contra el govern rus en la guerra txetxena. Els seus reportatges li han valgut un enorme respecte internacional i seriosos problemes personals. Ha estat detinguda unes quantes vegades, viu constantment amenaçada i va ser objecte d'un simulacre d'execució a mans de l'exèrcit. Quan un grup de txetxens va ocupar un teatre de Moscou, aquest mateix mes, la van reclamar de mitjancera i s'hi va avenir.
La conferència d'Anna Polítkovskaia, organitzada pel Centre Català del Pen Club, és una contribució al dia dels escriptors empresonats, instituït pel PEN Club internacional.