Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  22.10.2002  08:59

L'Empresa Familiar Andorrana celebra el seu primer fòrum

Men?ame
 

Després de la seva constitució el mes de març passat, l'Empresa Familiar Andorrana (EFA) va celebrar a porta tancada a Soldeu el seu primer fòrum, al qual van assistir com personalitats com l'advocat i exdirigent de CiU Miquel Roca, l'exdirector de l'Organització Mundial de Comerç i exministre del ram de Veneçuela, Miguel Rodríguez Mendoza, la consellera delegada de Casademont SA, Adriana Casademont, i el president del grup Agut, Joan Agut, entre d'altres.
El projecte de creació de l'EFA es va gestar fa uns dos anys ideat per l'empresari Higini Cierco i el director general de Banca Privada d'Andorra, Joan Pau Miquel. Actualment, la presidenta d'EFA és la consellera delegada de Perfumeries Júlia SA, Anna María Zamora Bonet. El vicepresident és Josep Pintat i Mas i el secretari és Òscar Ribas i Duró, actual director de la fundació Reig Patrimonia.
L'objectiu de l'EFA és promoure la creació d'empreses familiars i donar suport als emprenedors, com també facilitar ajuda tècnica i formativa als seus associats.
Entre els membres de l'EFA es troben les famílies més influents de l'economia andorrana: alguns Ribas, Pintat, Cierco, Torres, Areny, Altimir, Armengol, Mora, Naudi i Zamora figuren entre els integrants, que representen empreses de sectors tan diversos com l'immobiliari, el de les perfumeries, la construcció, l'hostaleria, els transports, la distribució o la venda d'automòbils.
El fòrum de l'EFA té el seu origen en el Family Firm Institute creat als Estats Units el 1986.