“Amb pedres a les butxaques” portarà Àlex Casanovas i Fermí Fernández a Castelldefels.

VilaWeb
Redacció
13.01.2002 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’obra “Amb pedres a les butxaques”, de Marie Jones, amb direcció teatral de Roger Peña i interpretació d’Àlex Casanovas i Fermí Fernández, que s’ha representat al Teatreneu de Barcelona des del 26 de setembre fins al 6 de gener, iniciarà una gira que portarà l’espectacle a Castelldefels. La gira d’aquesta representació teatral, que recorrerà diverses ciutats de Catalunya, les Illes Balears, Andorra i la Comunitat Valenciana, arribarà a Castelldefels el dia 15 de febrer de 2002, en el marc del programa estable que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La representació serà a les 10 de la nit a la Sala Margarida Xirgu.
Aquesta peça teatral s’ubica al comtat de Kerry, a Irlanda, on els seus habitants actuen com a extres i figurants en pel·lícules Hollywood que busquen el toc tradicional i els paisatges dels pobles irlandesos. Jake i Charlie (Casanovas i Fernández) són dos extres que esperen la seva oportunitat i estan descontents amb els papers que els toca interpretar.
La següent cita amb el teatre d’aquesta programació estable serà el 15 de març, amb la representació de l’obra “Mort accidental d’un anarquista”, de Dario Fo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any