Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  29.05.2015  12:30

TV3 i Catalunya Ràdio s'ofereixen per fer informatius al País Valencià

Es faran si la Generalitat Valenciana ho demana i mentre no es posin en funcionament les emissions del Canal 9

Men?ame
 

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha ofert a la Generalitat Valenciana d'elaborar uns informatius a TV3 i Catalunya Ràdio 'específics i desconnectats' per al País Valencià. Això, si la Generalitat Valenciana aixi ho demana i mentre no es posin en funcionament les emissions de Canal 9. Així ho ha anunciat Duart durant la sessió de control parlementària que s'ha fet aquest matí. Duart ha dit que si la CCMA rep la petició, 'podem donar'hi resposta de forma automàtica'.

També ha remarcat la importància de TV3 com a transmissor cultural i 'així reforçarem la llengua i la cultura comuna i compartida. A més, podríem millorar la nostra capacitat comercial amb més espectadors i oients. Així podríem recuperar una TV3 i una Catalunya Ràdio que, als anys 80 i fins l'any 2011, i gràcies a les aportacions de milers de valencians, van permetre comprar un repetidor des del qual emetre el senyal de la televisió d'aquest país al país germà'.