Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  12.09.2014  16:15

ANC i Òmnium comencen a mobilitzar-se per aconseguir 100.000 voluntaris

Servirà per arribar a totes les llars i demanar-los com s'imaginen el país nou

Men?ame
 

La campanya Ara és l'hora, impulsada per l'ANC i Òmnium, s'ha proposat un nou repte: arribar a totes les llars del país a través d'un porta a porta i conèixer així com s'imaginen els catalans el nou país. Per fer-ho, diuen que necessiten cent mil voluntaris, que poden inscriure's en l'espai web habilitat. Cent mil voluntaris que seran 'imprescindibles per a garantir l'èxit del 9-N'. La intenció de la campanya és parlar i escoltar tothom, a través del porta a porta 'més festiu i participatiu'. 

Els voluntaris que s'hi inscriguin només hi hauran de destinar un parell d'hores, durant les quals visitaran les llars que se'ls assignin per fer un breu qüestionari als veïns sobre el nou país. 'Amb tan sols una tarda es pot canviar la història.'

Durant aquesta campanya, que es farà d'ara fins al 9 de novembre, s'organitzaran també jornades massives de porta a porta a tot Catalunya en accions d'implicació col·lectiva acompanyades d'activitats lúdiques.

La campanya arrenca amb el vídeo '100.000 voluntaris per un país nou', en què hi participen Carme Forcadell, Quim Monzó, Sergi Belbel, Isona Passola i Muriel Casals.

Informació relacionada: 

La campanya porta a porta de l'ANC i Òmnium, preguntes i respostes