Notícies

Diumenge  31.08.2014  01:00

Dilluns s'obre al públic el nou curs de la piscina coberta d'Ontinyent

S'avança també el tancament de la piscina d'estiu

Men?ame
 

L'avançament del curs escolar a aquest dimecres 3 de setembre ha tingut com a conseqüència indirecta la clausura de la piscina d'estiu del poliesportiu municipal, i alhora l'obertura de la piscina coberta, dilluns dia 1 de setembre.

El canvi en el calendari habitual es va prendre des de la Regidoria d'Esports en considerar que una vegada iniciades les classes a escola 'l'afluència a la piscina d'estiu decau', per la qual cosa es va decidir d'obrir-la una setmana més prompte i tancar-la l'últim dia d'agost. Això implicarà també l'obertura de la piscina coberta, que estarà en funcionament ja des de dilluns dia 1 de setembre.

Usuaris de la piscina d'estiu s'han queixat d'aquesta modificació de dates, i han reclamat per escrt a l'Ajuntament que la mantinga encara en funcionament fins a mitjans de mes de setembre. Aquestes queixes van rebre el suport del PP, que va criticar que es tancara la piscina 'en contra de l'opinió dels usuaris i sense avís previ', tot i que quan es va posar en marxa ja es va donar a conéixer la data en què deixaria d'estar en ús aquest estiu. El PP va denunciar també 'deficiències com ara poca higiene en lavabos i proximitats de la piscina, i falta de material per als vigilants'.

Arran d'aquesta situació, la presidenta del club de Natació d'Ontinyent, Elvira Beneyto, ha fet pública una nota de premsa en què lamenta les crítiques al canvi de dates ja que assegura que es va fer públic fa mesos, i que era llavors quan caldria haver fet les possibles reclamacions. Beneyto destaca que l'avançament en l'obertura ha permés als membres del club disposar de més temps per a preparar les competicions, i lamenta que no se'ls haja tingut en compte tant com als qui fan un ús exclusivament lúdic de la piscina a l'hora de valorar els canvis.

Des del club han donat suport a l'actuació de la regidoria d'Esports, i han agraït el manteniment i les condicions de la piscina, així com el treball del personal que s'hi dedica.

El nou curs de la piscina coberta

El regidor d'Esports, Pepe Pla, ha anunciat que el nou curs de la piscina coberta anirà ofernt noves propostes, com ara cursos de zumba, TRX, aquadance, kangoojump o funfit, i activitats per als més menuts, com zumba kids. També acollirà els entrenaments del Club de Natació d’Ontinyent.  La instal·lació farà un dia de portes obertes aquest mes de setembre, encara per concretar, i una campanya de promoció als pobles del voltant de la capital de la Vall d'Albaida. El regidor ha demanat 'un vot de confiança' sabedor com és que la piscina 'té un passat obscur', però el reclama en tant com 'hi ha hagut un canvi en la gestió que repercuteix en la millora del servei'.

Men?ame